Yritys ja tuotteet

Yritys ja filosofia

Periaate on yhtä yksinkertainen kuin itsestään selvä: myös nelijalkaisilla ystävillä on oikeus laadukkaaseen, terveelliseen ja hyvin siedettyyn ruokaan ilman haitallisia lisäaineita. Lemmikkieläinten ruokien kokeneena asiantuntijana konseptimme perustuu täysravintoon kuiva- ja märkäruokien muodossa sekä lisärehuihin ja jatkuvasti kasvavaan valikoimaan erilaisia puruja ja herkkuja.

Vastuullisena eläinten ravitsemusalan yrityksenä välitämme syvästi kaikkien karvaisten ystävien hyvinvoinnista ja terveydestä.

Siksi Vet-Conceptissa ei tehdä eläinkokeita.

Vet-Concept-kuivamuonaa valmistetaan Föhrenin tuotantolaitoksessa.

Märkäruoka valmistetaan tiiviissä yhteistyössä kahden Pohjois-Saksassa sijaitsevan perheyrityksen kanssa Vet-Conceptin eritelmien mukaisesti.

Oikea ruokavalinta jokaiselle nelijalkaiselle ystävälle on ollut yrityksemme perustamisesta lähtien liiketoimintamme ytimessä. Näin ollen lemmikkieläinten omistajien neuvonta on meille keskeinen asia, koska se varmistaa, että kissat ja koirat saavat sopivinta ruokaa.

Tästä syystä olemme aina tehneet tiivistä yhteistyötä eläinlääkäreiden kanssa. Vaurioon sairastunut eläin on tiedossa sen tavallisessa eläinlääkärin vastaanotossa, ja se voidaan tarvittaessa tutkia. Tämä mahdollistaa asiantuntevan diagnoosin ja näin ollen voidaan määrittää ihanteellinen rehu.

Vet-Concept ei ole vain lemmikkieläinten ruokiin erikoistunut yritys, vaan se vastaa myös ympäristövastuullisuuteen liittyvistä tehtävistä, jotka tulevat esiin päivittäin, erityisesti kuljetusyrityksenä.

Lähettämällä pakettimme yhdistettyinä kuormina pyrimme minimoimaan kuljetusyritysten kuormattujen kuorma-autojen määrän.

Lisäksi kuormitamme paketit optimaalisesti enintään 30 kg:n painoon asti ja käytämme erikokoisia laatikoita erikokoisille tilauksille. Myös ulkopakkauksia mukautetaan ja optimoidaan jatkuvasti, jotta ne olisivat mahdollisimman ympäristöystävällisiä.

Varastorakennuksissamme on päivänvaloa läpäisevät katot, jotta lamppujen tai valonheittimien energiankulutus olisi mahdollisimman pieni.

Raaka-aineet hankitaan mahdollisuuksien mukaan lähiympäristöstä tai vaihtoehtoisesti tilataan yhdistettyinä kuormina tarpeettomien päästöjen välttämiseksi. Föhrenissä sijaitsevan tuotantolaitoksemme yhteydessä on myös biokaasulaitos, joka muuttaa jäännösmateriaalit energiaksi.

- Ilmoitamme kaikkien tuotteidemme sulavan raakavalkuaisen määrän.

- Käyttökelpoisuus on selvästi yli 90 prosenttia kaikissa tuotteissa.

- Lemmikkisi terveyden vuoksi pidättäydymme tietoisesti sokerin ja karamellin käsittelystä lemmikkieläinten ruoassa.

- Käytämme vain ruokakriteerien mukaan valittuja liha-aineksia.

- Käytämme jalostukseen vain täysjyväviljaa ja elintarvikekelpoisia vihanneksia ja perunoita.

- Geenimuunneltuja ainesosia ei käytetä.

- Tuotteissamme ei taatusti ole keinotekoisia hajusteita, väri- ja makuaineita eikä kemiallisia säilöntäaineita.

- Vastuullisina eläinten ystävinä pidättäydymme luonnollisesti eläinkokeista.

- Laadun säilyttämiseksi tuotteita voi hankkia vain eläinlääkäriltäsi tai eläinlääkäreiltäsi tai suoraan Vet-Conceptiltä.

Laatu ja raaka-aineet

Luonnontuotteet valitaan elintarvikekriteerien mukaan. Raaka-aineet hankitaan mahdollisuuksien mukaan alueellisesti tai Saksasta. Eksoottinen liha, kuten strutsin ja kengurun liha, tulee Australiasta.

Viljat, kuten spelttivehnä, vehnä ja maissi, sekä vihannekset, kuten peruna ja palsternakka, tulevat Etelä-Saksan viljelijäyhdistyksiltä. Riisi on peräisin eteläitalialaisesta osuuskunnasta.

Tuotteen kehittämisestä eläinlääkäreiden avustuksella, valvottujen raaka-aineiden vastaanottamisesta, valmistuksesta, pakkaamisesta ja kuljetuksesta Föhrenin varastoon ja sen jälkeisestä lähettämisestä asiakkaillemme on olemassa lukuisia erilaisia suunnittelu- ja valvontatoimenpiteitä, joita toteutetaan jatkuvasti ja joiden tulokset kirjataan jatkuvasti.

Vakuutamme mielellämme, että vain virheettömät tavarat ovat matkalla teille. Jos sinulla on kysyttävää erityisistä menettelyistä, tarkastuksista tai poikkeavuuksista, ota yhteyttä asiantuntijoihimme puh. 0800 - 66 55 220 tai sähköpostitse osoitteeseen info@vet-concept.de.

Osa käytetyistä raaka-aineista on peräisin luomutiloilta, mutta yksikään tuotteistamme ei ole puhdas luomutuote, joten niillä ei ole luomusinettiä.

Valitettavasti ei ole mahdollista saada tarvittavia raaka-aineita luomulaatuisina. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Lihajauho valmistetaan lihasta ja elimistä. Ainesosat kuivataan ja jauhetaan, ja tuloksena on tiivistetty lihajauho.

Vet-Concept käsittelee luonnontuotteita ja luopuu kemiallisten aineiden lisäämisestä. Raaka-aineiden luonnollisista vaihteluista riippuen niitä voi löytyä myös valmiista tuotteista. Tämä tarkoittaa, että kaikkien tuotteiden väri, koostumus, muoto ja tuoksu voivat vaihdella eräkohtaisesti.

Jos olet epävarma tällaisista poikkeamista, autamme sinua mielellämme maksuttomassa puhelinnumerossa 044-2368811 tai info@vet-concept.fi ja tarkistamme tuotteen puolestasi.